Tuncay Özkan'dan İzmir çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir’e gelerek Soyer, Yücel ve Gruşçu'yu ziyaret etti.

Tuncay Özkan'dan İzmir çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir’e gelerek Soyer, Yücel ve Gruşçu'yu ziyaret etti.

Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve partisinin Konak İlçe Başkanlığı ile il başkanlığını ziyaret etti.

Özkan'a ziyaretlerde Konak İlçe Eski Başkanı Mehmet Şakir Başak eşlik etti.

Özkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Soyer'i ziyaretini sosyal medya hesabından "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'i ziyaret ederek başarı dileklerimizi ilettik. "Aşkla İzmir" sloganıyla yola çıkan Tunç başkanımız bambaşka bir kent yaratmak için çalışıyor. Daima destekçisi olacağız" ifadeleriyle paylaştı. Özkan'ın Soyer'le buluşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu da yer aldı. Özkan, adaylık sürecinde Soyer'in alan çalışmalarında çekilmiş fotoğrafının yer aldığı bir tabloyu Büyükşehir Belediye Başkanı'na hediye etti.

Tuncay Özkan'dan İzmir çıkarması - Resim : 1

Özkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir ve 24 ilçede belediyenin kazanılmasından dolayı İl Başkanı Deniz Yücel’i de ziyaret ederek tebrik etti.

Özkan ziyareti sosyal medya hesabından, “ İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel’i ziyaret ederek seçim başarısı için tebrik ettik” sözleriyle duyururken, mesajının sonunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganını kullandı.

Tuncay Özkan'dan İzmir çıkarması - Resim : 2

Özkan gün içinde partisinin Konak İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Özkan, burada, ilçe başkanı Çağrı Gruşçu ve partililerle birlikte sohbet etti. Özkan, Konak İlçe Örgütünü seçim başarısından dolayı kutladı.

Etiketler
İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Cumhuriyet Halk Partisi