Ekrem İmamoğlu: Son ana kadar takipçisiyiz

Millet ittifakının İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu: Son ana kadar takipçisiyiz

GERÇEK GÜNDEM- Millet ittifakının İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, sandık görevlilerine çağrıda bulundu.

İŞTE SATIR BAŞLARI:

Açıkçası uzun süre sabrettim diyebilirim. Çünkü yeni bir veriyle karşınıza gelmek için uzun bir süre bekledim ancak yaptığımız uyarılardan sonra şu an itibariyle tam 40 dakikadır televizyonlarda veri girişi durmuş durumda. Halbuki daha önce, her 3-4 dakikada bir 0,5 oranında veri girişi yapılıyordu.

Aslında daha önce o hızla İstanbul'un verisini tamamlayabileceklerdi. Bu bizim manipülasyon endişemizi daha da kuvvetlendirdi. Ben, vatandaşlarımızı bilgilendirmek zorundayım. Yaptığımız istatiki verilere göre, yüzde 90'ları aştıktan sonra işleri daha da zorlaşacak. Yüzde 92-93'leri bulduktan sonra veri açıklaması işleri daha da zorlaşacak kafaları karıştı. Tekrar uyarıyorum, YSK'yı göreve davet ediyorum.

Anadolu Ajansı'nı vergilerimizle beraber maaşlarını alan devlet kurumunu, devlet adına veri açıklayan hepimizin onlarca yıldır gururu olan AA'yı göreve davet ediyorum. Bu milli bir sorumluluktur. Lütfen hata yapmayınız. Zira hak yemenize müsaade etmeyiz. Ben kimsenin hakkını yemedim ama hakkımı da yedirmeyeceğimi de buradan belirtmek istiyorum.

Islak imzalı verileri giriyoruz. Şu an için yüzde 60'a ulaşmış durumdayız. Şu an itibariyle neticesini aldığımız 18 bin 467 sandık sonrası rakibimle aramızdaki fark yüzde 5.25'tir. Sandıkta görev alan arkadaşlarım, milletvekillerim, vatandaşlarım, 5 yıl daha iyi bir süreçle yönetilmek istiyorum diyen herkes, lütfen sandıklardaki görevinizi asla bırakmayın. Son ana kadar takipçisiyiz.

Kutlama süreçleriyle ilgili, ben çok nitelikli ve ahlaklı bir süreç yürüttüğümü düşünüyorum. Başladığım ilk günden bu güne. Şahsi hiçbir mevzuya girmeksizin. Altını çiziyorum. Ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Ben tebrik etmeyi bilirim, tebrik edilmeyi de beklerim.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu