İYİ Parti'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı Kimdir?

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Manisa Belediye Başkan adayı olarak Orkun Şıktaşlı'yı seçti. Orkun Şıktaşlı kimdir?

İYİ Parti'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı Kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti, Manisa Belediye Başkan adayını belirledi. Manisa Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı kimdir?

ORKUN ŞIKTAŞLI KİMDİR?

Belediye başkan adayı, 1971 yılında dünyaya geldi. Eğitimine Almanya'nın Duisburg şehrinde başladı ve sırasıyla Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, ve Manisa Lisesi'nde eğitimini devam ettirdi.

Üniversiteyi ise Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamladı.

LİSANSLI BASKETBOLCUDUR

Şıktaşlı, siyasete gençlik kolları üyeliği ve başkanlığı ile başladı. İl başkanlığı, belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu ve belediye başkan adayı oldu.

İnşaat Mühendisi olan Orkun Şıktaşlı, İnşaat Mühendisleri Odası Genel Sekreterliği görevini yürüttü. Tarihi Kentler Birliği Manisa Temsilciliği yaparak, aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi'nde Kentleşme Çalışma Grubu bünyesinde çalışmalarda bulundu.

Halen ARTAŞ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin kurucu ortağı ve Genel Müdürlüğünü sürdürüyor.

Sporla da ilgilenen Şıktaşlı, lisanslı basketbolcu olarak okul takımlarında ve Vestel Spor Kulübü'nde oynadı. 5 yıl 9 Eylül Üniversitesi'nin yüzme kurslarında spor öğretmenliği yaptı.

Etiketler
Manisa Meral Akşener İYİ Parti Seçim