Ekrem İmamoğlu'nun oğlundan yanıt: Bu yüzden liderimsin

Ekrem İmamoğlu’nun oğlu Mehmet Selim İmamoğlu babası hakkındaki eleştirilere yanıt “İşte sen bu yüzden benim liderimsin baba” mesajıyla geldi.

Ekrem İmamoğlu'nun oğlundan yanıt: Bu yüzden liderimsin

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmüştü. İmamoğlu’nun, görüşme sonrası yaptığı, “Açıkçası oyunu da istedim. O da gülümsedi” açıklamasına ise sosyal medyada tepkiler geldi.

İmamoğlu’na yönelik eleştiriler arasında CHP’nin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı “Kaçak Saray” olarak nitelendirmesi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun resepsiyonlara katılmaması hatırlatılmıştı.

Eleştirilere yanıt Ekrem İmamoğlu’nun oğlu Mehmet Selim İmamoğlu’ndan geldi. Mehmet Selim İmamoğlu, Facebook hesabından “Cumhurbaşkanını ziyaret etmek düşünülenin aksine sağlam bir duruştur. Halka ben buradayım ve işimin arkasındayım demektir” diyerek şunları yazdı, “Mevzubahis saraysa bu saray yapılırken düşünülmesi gereken bir konuydu. Artık konumunu kabul etmemiz gereken bir cumhurbaşkanlığı külliyesi var. Bu külliyeye gitmemek boykot etmek sanıldığının aksine rakibi güçlendirir ferahlatır.”

Ekrem İmamoğlu'nun oğlundan yanıt: Bu yüzden liderimsin - Resim : 1

Ekrem İmamoğlu'nun oğlundan yanıt: Bu yüzden liderimsin - Resim : 2

Ekrem İmamoğlu'nun oğlundan yanıt: Bu yüzden liderimsin - Resim : 3

Etiketler
Ekrem İmamoğlu