CHP'li Taşcıer, konuşma tutanaklarını paylaştı: 'AKP'li milletvekilleri de haklı, yetişemiyorlar'

CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Taşcıer, bütçe görüşmelerinde kaydedilen konuşma tutanaklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP'li Taşcıer, konuşma tutanaklarını paylaştı: 'AKP'li milletvekilleri de haklı, yetişemiyorlar'

Yerel seçimler yapılmadan önce ihtiyaç duyan her aileye belediyenin her gün ücretsiz süt dağıtımı yapacağını duyuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimler sonrası bu vaadini uygulamaya koydu. İmamoğlu'nun söz konusu icraatı TBMM'de gündem oldu.

GAMZE TAŞCIER PAYLAŞTI

CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Taşcıer, TBMM'de yapılan bütçe görüşmelerinin konuşma tutanaklarını paylaştı. Taşcıer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı süt dağıtımı ile ilgili geçen konuşmayı "AKP'li milletvekilleri de haklı, belediyelerimizin hizmetlerine yetişemiyorlar." diyerek paylaştı.

Taşcıer'in paylaşımı şöyle oldu:

"AKP'li milletvekilleri de haklı, belediyelerimizin hizmetlerine yetişemiyorlar. Bütçe görüşmelerinde "seçim öncesi söz vermiştiniz, @istanbulbld neden süt dağıtmıyor" diye sordular, cevabı aldılar. Bu arada eksik söylemişim, sadece İstanbul'da 17 milyon litre süt dağıtmışız"

CHP'li Taşcıer, konuşma tutanaklarını paylaştı: 'AKP'li milletvekilleri de haklı, yetişemiyorlar' - Resim : 1

CHP'li Taşcıer, konuşma tutanaklarını paylaştı: 'AKP'li milletvekilleri de haklı, yetişemiyorlar' - Resim : 2

CHP'li Taşcıer, konuşma tutanaklarını paylaştı: 'AKP'li milletvekilleri de haklı, yetişemiyorlar' - Resim : 3

Etiketler
Ankara Meclis Milletvekili