Akşener, Gezi tutuklularının aileleriyle görüştü

Meral Akşener, aralarında Tayfun Kahraman'ın eşi Meriç Demir ve kızları Vera'nın da yer aldığı Gezi davası tutuklularının aileleriyle görüştü.

Akşener, Gezi tutuklularının aileleriyle görüştü

Üçüncü Gezi Parkı davasının 25 Nisan’da gerçekleştirilen karar duruşmasında Osman Kavala'ya ağırlaştırılmış müebbet, Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Mine Özerden, Can Atalay, Tayfun Kahraman, Yiğit Ali Ekmekçi'ye 18’er yıl hapis cezası verildi.

Mahkeme heyetinde AKP’den daha önce milletvekili aday adayı olan hakim Murat Bircan’ın da yer alması kararın siyasi olduğu yorumlarına neden oldu.

Daha önce Gezi Parkı Direnişi nedeniyle yargılandıkları davalarda beraat eden isimlerin hiçbir yeni delil olmadan açılan davada hapis cezasına çarptırılmaları ve tutuklanmalarının üzerinden 6 ay geçti.

MERAL AKŞENER, GEZİ TUTUKLULARININ AİLELERİYLE GÖRÜŞTÜ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gezi Parkı Davası tutuklularının aileleriyle görüştü.

Anka'nın aktardığına göre; Meral Akşener, Gezi Parkı Davası tutuklarının ailelerini bugün İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki makamında ağırladı. Görüşmede, Gezi Davası tutuklularından Tayfun Kahraman'ın eşi Meriç Demir ve kızları Vera da yer aldı. Görüşme bir saatten fazla sürdü.

Görüşmede bir ailenin, çocuklarının yazdığı mektubu Akşener’e ilettiği öğrenildi. Akşener, ailelerin taleplerini dinledi.

Etiketler
Meral Akşener Gezi davası Lula Tayfun Kahraman