Gelecek Partisi'nde bir garip istifa daha: Bu kez hesap çalındı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, sosyal medya hesabı üzerinden istifa ettiğini duyurdu. Çakır'ın hesabının çalındığını öne sürülürken, geçen günlerde Hakkari Şemdinli İlçe Başkanı Nevzat Ekici de Ocak Partisi'nde istifa etmişti.

Gelecek Partisi'nde bir garip istifa daha: Bu kez hesap çalındı

GERÇEK GÜNDEM - Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Çakır, ''Yaklaşık 10 aydır büyük bir onurla yürüttüğüm Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunuyorum. Partimizin bir üyesi ve gönüllüsü olarak üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. Partime zarar vermemek adına detaylı bir açıklama yapmaya gerek görmüyorum. Başka Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere; bu süreçte emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, gönüllülerimize ve Kocaelili hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla'' ifadelerini kullandı.

''HESABININ ÇALINDIĞI İDDİASI''

Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Yunus Küçükpolat ise İl Başkanı Serap Çakır’ın hesabının çalındığını öne sürdü.

Küçükpolat, Çakır'ın paylaşımından birkaç saat sonra yaptığı açıklamasında, “Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır’ın Twitter sayfası kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi. Kimlerin neden böyle bir hesap içine girdiği araştırılmaktadır. Söz konusu hesaptan yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini kamuoyunun ve Gelecek gönüllülerin dikkatine” paylaşımını yaptı.

ŞEMDİNLİ İLÇE BAŞKANI DA OCAK PARTİSİ'NDE İSTİFA ETMİŞTİ

Geçen günlerde Gelecek Partisi Şemdinli İlçe Başkanı Nevzat Ekici de Ankara'da, Ocak Partisi Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyerek istifasını duyurmuştu.

Ocak Partisi'ne üye olmamasına rağmen Gelecek Partisi'nden istifasını bu partinin genel merkezinde açıklaması soru işaretlerine neden olan Nevzat Ekici'nin basın toplantısında söz alan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Ocak Partisi’nin herkesi kucakladığının söyledi.

Canpolat, “Gelecek Partisi’ndeki yöneticilerin istifa etmeleri, hatta bizim şu anda görüşmüş olduğumuz DEVA’da, İYİ Parti’de arkadaşlar var'' dedi.

Etiketler
Hakkari Kocaeli Gelecek Partisi Şemdinli