Dikkat çeken 'Burası Çok Önemli' çıkışı: 'Berat Albayrak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uyarıyor'

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 'Burası Çok Önemli' isimli kitabıyla hükümeti uyardığını söyledi.

Dikkat çeken 'Burası Çok Önemli' çıkışı: 'Berat Albayrak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uyarıyor'

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 'Burası Çok Önemli' isimli bir kitap kaleme alan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

TV5’te yayınlanan 'Ankara Bürosu' programının konuğu olan Cemal Enginyurt, Albayrak’ın kitabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ilk okuması gereken kişiler olduğunu belirtti.

“HÜKÜMETE UYARI”

Kitabın hükümeti uyarmak için Albayrak tarafından yazıldığını söyleyen Enginyurt şunları dile getirdi:

“Berat Albrayrak gittiği zaman 'siz çok ararsınız Berat Albayrak’ı' demiştim. MHP’deydim, çok iddialı konuşmuştum. 'Berat Albayrak olmazsa dolar 10 TL olur' demişti. Berat Albayrak gitti dolar 18 TL oldu. Albayrak ‘Burası çok önemli diye’ iktidarı uyarıyor ama kayınbabası 'ekonominin kitabını ben yazdım' dediği için okumaz. Özellikle gözüne baktığımızda bir hiç gördüğümüz Nurettin Nebati’ye tavsiye ederim. Bu kitabı ilk okuyan o olsun."

Etiketler
Berat Albayrak Ordu Cemal Enginyurt Demokrat Parti Hazine ve Maliye Bakanı