AKP'nin 'kahin' vekili: 7 yıl önce söyledikleri gerçek oldu

AKP’li İskenderoğlu, 19 Nisan 2015 tarihinde yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bizi alkışlayanlara gülüyoruz. Sanki yağ, mazot kuyrukları, darbeler, ilaç kuyrukları bizim dönemimizdeydi de…" demişti. 7 yıl sonra İskenderoğlu'nun söyledikleri gerçek oldu.

AKP'nin 'kahin' vekili: 7 yıl önce söyledikleri gerçek oldu

AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun bugün yaşanan akaryakıt ve yağ kuyruklarıyla ilgili 7 yıl önce yaptığı paylaşım yeniden gündem oldu.

AKP’li İskenderoğlu, 19 Nisan 2015 tarihinde yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bizi alkışlayanlara gülüyoruz. Sanki yağ, mazot kuyrukları, darbeler, ilaç kuyrukları bizim dönemimizdeydi de…" ifadelerini kullanmıştı.

AKP'nin 'kahin' vekili: 7 yıl önce söyledikleri gerçek oldu - Resim : 1

Bu paylaşımın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra darbe girişimi, 7 yıl sonra ise mazot ve yağ kuyrukları ortaya çıktı. Eczacılar ise yaşanan ilaç sıkıntısına dikkat çekiyor.

“EN ÖNGÖRÜLÜ VEKİL ÖDÜLÜNÜ HAK EDİYOR”

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüher, AKP’li İskenderoğlu'na 21’inci yüzyılın en öngörülü vekil unvanının verilmesi gerektiğini söyledi. İskenderoğlu'nun yaptığı paylaşıma atıfta bulunan Özsüer, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Hanımefendiye 21.YY'nin En Öngörülü Vekili Ödülünün verilmesi gerekiyor. Çanakkale milletvekilliği yapmış birinin bu ödülü alması bizleri de gerçekten onure eder.

Yağ mazot kuyrukları tamam… Yakında ilaç kuyrukları da başlarsa şaşırmayacağız.”