Mustafa Destici'den 'kuzu' savunması: 'Montajla kesmişler'

"Kuzu kesme" önerisiyle eleştirilerin hedefi olan Mustafa Destici ile görüştüğünü ifade eden Sinan Burhan, BBP Genel Başkanı'nın "Montajla kesmişler" savunmasını aktardı.

Mustafa Destici'den 'kuzu' savunması: 'Montajla kesmişler'

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partsi’nin (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, konuk olduğu TV100’de Pınar Işık Ardor’un sunduğu programda söylediği sözlerle gündeme damga vurdu.

Tepkilerin odağı olan Destici, "“Her mesele ekonomik… Ben kasaba gidip et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi buna dikkat ediyorum. Buna herkes dikkat edebilir. Herkes bu imkanı bulamayabilir, bu ayrı mesele…” ifadelerini kullandı.

Artan enflasyon nedeniyle ekmek almaya giderken de kara kara düşünen yurttaşlar tepkilerini sosyal medyadan da gösterdi.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Gazeteci Sinan Burhan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Mustafa Destici ile görüştüğünü açıkladı.

Burhan, Destici'nin "Biz kuzu ve dana keser bir yıl saklarız demek istedim. Montajla kesmişler." iddiasına da paylaşımında yer verdi.

Sinan Burhan'ın paylaşımı şöyle oldu:

BBP Genel Başkanı Sn Mustafa Destici ile az önce görüştüm. Biz köylerde kışlık un, patates, şekerimizi ve etimizi hazırlarız.

Biz kuzu ve dana keser bir yıl saklarız demek istedim. Montajla kesmişler, dedi.

Mustafa Destici'den 'kuzu' savunması: 'Montajla kesmişler' - Resim : 1


Etiketler
Mustafa Destici Montaj