Kılıçdaroğlu: 2021'de hala böyle bir gündemimizin olması yürek sızlatıyor, çözmek için yollardayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin mitingi öncesi yaptığı paylaşımda "Milletimiz sefaleti anlatacak, biz dinleyeceğiz. 2021’de hala böyle bir gündemimizin olması yürek sızlatıyor ama ne yapalım çözmek için yollardayız" dedi.

Kılıçdaroğlu: 2021'de hala böyle bir gündemimizin olması yürek sızlatıyor, çözmek için yollardayız

Hayat pahalılığı her geçen gün kendisini daha fazla hissettirirken, ana muhalefet partisi CHP 'acil erken seçim' çağrısıyla sahaya çıkıyor. Miting serisinin ilki, bugün saat 13:00'da Mersin'de yapılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, miting öncesinde Tunceli'nin Ovacık kırsalında devam eden Eren Kış-6 Operasyonu'nda şehit düşen Astsubay Üstçabuş Celil Mutlu'nun acılı ailesini ziyaret etti. Taziye dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu, Kur'an tilavetini dinledi, dua etti ve bir süre aileyle sohbet etti.

Ardından kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulunan CHP lideri, "Milletimizi dinlemek üzere dün akşam Mersin’e geldim. Şehidimizin evine taziyeye gittim. Bugün ise milletimiz sefaleti anlatacak, biz dinleyeceğiz. 2021’de hala böyle bir gündemimizin olması yürek sızlatıyor ama ne yapalım çözmek için yollardayız" dedi.

Etiketler
Mersin Kemal Kılıçdaroğlu Miting