Erdoğan işaret fişeğini attı: 'CHP'liler muhtemelen bekledikleri için duymazdan geldiler...'

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "durun daha neler olacak" söylemini ve CHP'lilere dün yapılan provokasyonu köşesine taşıdı.

Erdoğan işaret fişeğini attı: 'CHP'liler muhtemelen bekledikleri için duymazdan geldiler...'

Ataklı; "İktidarın en tepesinden gelen teşviklerle muhalefete yönelik tüm yurtta protesto eylemlerinin yapılacağı belli olmuştu." değerlendirmesini yaparak Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yapılan provokasyonları eleştirmek yerine "Gelin hanım dur daha neler olacak" dediğini aktardı.

Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına küfür etmesinin işin rengini iyice değiştirdiğini söyleyen Ataklı, "Bizzat AKP genel başkanı, “sürekli eylemlerin” başlayacağının sinyallerini verdi." dedi.

"İstanbul Taksim’de yapılan Atatürk’ü anma töreni sırasında güya CHP’li olduğu söylenen bir şahıs ortaya çıkarıldı." diyen Ataklı, o şahsın “Yazıklar olsun CHP’lilere Atatürk dahi diyemiyorsunuz PKK ile iş birliği yapıyorsunuz. Bende CHP’liyim, sizden utanıyorum” diye bağırdığını aktardı.

Ancak CHP'lilerin artık bu tür provokasyonları bekledikleri için sözde protestoyu duymazdan geldiklerini de sözlerine ekledi.

Can Ataklı'nın bugünkü yazısına ulaşmak için tıklayın

Etiketler
Can Ataklı Provokasyon