CHP Gençlik Kolları'nda devir teslim töreni

CHP Gençlik Kolları'nın hafta sonu gerçekleşen 16. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlığa seçilen Gençosman Killik başkanlığı devraldı.

CHP Gençlik Kolları'nda devir teslim töreni

CHP Gençlik Kolları'nın hafta sonu gerçekleşen 16. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlığa seçilen Gençosman Killik başkanlığı CHP PM üyesi Emre Yılmaz'dan devraldı.

Gerçekleşen devir teslim töreninin ardından açıklama yapan CHP PM üyesi Emre Yılmaz, “Yarin yanağından gayrı, her yerde her şeyde hep beraber.” 6 yıl onurla yaptığım @chpgenclikgm Genel Başkanlık görevimi, genel sekreterim @gencosmankillik ‘e güvenle bırakıyorum. Başka gelecek mümkün diyerek yola çıkmıştık, şimdi o ve MYK’mız bunu iktidara taşıyacak. Gururla!" dedi.

CHP Gençlik Kolları'nın yeni Genel Başkanı Gençosman Killik de Emre Yılmaz'ın tweetini alıntılayarak, "Yoldaşların en bilgesi Karl Marx diyor ya "Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir" diye. Biz seninle 6 yıl önce "başka bir gelecek" hayaliyle yola çıktık. Şimdi bayrağı ben devralıyorum ama hayalimiz hala ortak. Emeklerin için teşekkür ederim genel başkanım" mesajını paylaştı.

CHP Gençlik Kolları'nda devir teslim töreni - Resim : 2

CHP Gençlik Kolları'nda devir teslim töreni - Resim : 3

Etiketler
Gençosman Killik