İşte CHP'nin 10 Kasım programı

CHP, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde bir dizi etkinlik düzenleyecek. İlber Ortaylı ‘Atatürk’ü Anmak ve Anlamak’ başlıklı konferans verecek. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yapacak.

İşte CHP'nin 10 Kasım programı

CHP, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü’nde CHP Genel Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenleyecek. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parti yönetimi ve milletvekilleri sabah saat 09.05'te Anıtkabir'de düzenlenecek devlet törenine katılacak. CHP Genel Merkezi'ndeki etkinlik ise 10.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak.

Profesör Doktor İlber Ortaylı, “Atatürk’ü Anmak ve Anlamak” başlıklı bir konferans verecek. Konferansın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşacak. Samsun Atatürk Müzesi, Selanik’teki Atatürk Evi, Manastır Askeri İdadisi ve Kocacık Atatürk’ün Baba Evi’nden canlı bağlantılar yapılacak.

Öğleden sonra genel başkan yardımcıları katılımcılara hitap edecek. Sırasıyla Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı ve Faik Öztrak konuşacak. Balkan Masası temsilcileri 2021 değerlendirmesi ile 2022 yılı çalışmalarının belirlenmesi için konuşmalar yapacak. Son değerlendirmeyi CHP Sözcüsü Faik Öztrak gerçekleştirecek.

Etiketler
İlber Ortaylı Kemal Kılıçdaroğlu 10 Kasım