CHP'li Nazlıaka: Milletin hakkını yiyenlerin o yediklerini, midelerinden söke söke alacağız

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, “Milletin hakkını yiyenlerin o yediklerini, midelerinden söke söke alacağız” dedi.

CHP'li Nazlıaka: Milletin hakkını yiyenlerin o yediklerini, midelerinden söke söke alacağız

Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kacan’la birlikte, Artvin Belediyesinin cinayete kurban gidine kadınlara ve orman yangınlarına dikkat çekmek için düzenlediği fidan dikim törenine katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in ev sahipliğindeki törende, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Artvin Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yavuz Dinç ve partililer de hazır bulundu.

Nazlıaka ve beraberindekiler, daha sonra Cerattepe direnişinin simge isimlerinden olan 102 yaşındaki Ali Keklik’i ziyaret etti.

CHP İl Başkanlığında bir açıklama yapan Nazlıaka, "Her ne kadar onlar rahatsız olsa da biz ‘128 milyar dolar nerede’ sorusunu da ‘10 bin dolar alan siyasetçi kimdir’ sorusunu da sormaya devam edeceğiz” dedi.

CHP İl Kadın Kolları’nın kadın cinayetlerine dikkat çekmek yaptığı lokma dağıtımına da katılan Nazlıaka, Halk Eğitim Merkezi’ni, Artvin’in tek kitabevi olan Patika Kitabevi’ni, 26 yıldır madenlere karşı doğa mücadelesi veren Yeşil Artvin Derneği’ni de ziyaret etti. Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’de Artvinlilerle yemek yiyen Nazlıaka, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 'YaşamHak Projesi'ni tanıttı. CHP’ye yeni katılan üyelere rozet taktı.

“MİDELERİNDEN SÖKE SÖKE ALACAĞIZ”

Nazlıaka, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Uçaktan orman yangını izleyen bir lider. Halkın beklentisi; orman yangınlarının söndürmek için uçak yollayan bir lider. Halkın kafasına kafasına bir lider varken halkın beklentisi, halkın elini tutan bir lider. Bir asgari ücret fiyatında bardaklarla su içen bir lider varken diğer tarafta halkın derdini dert edinen bir lider beklentisi var.

İşte bu nedenle görüyoruz ki artık bu halkın talebi, ilk seçimlerde gerçekleşmek zorundadır, halkın iktidarı kurulmak zorundadır. Yönetilemiyor değil, yönetilmiyoruz ve tel tel dökülen bir Cumhur İttifakı’nın karşısında her geçen gün kararlı adımlarını sıklaştıran, her geçen gün daha da güçlenen Millet İttifakı var. İşte bu nedenle eğer yan yana durursak, omuz omuza durursak, yürek yüreğe mücadele edersek bu iktidarı sandığa gömmemek için hiçbir nedenimiz yok. Şuradan andımız olsun; milletin hakkını yiyenlerin o yediklerini, midelerinden söke söke alacağız arkadaşlar, mutlaka söke söke alacağız.”

Etiketler
Söke Aylin Nazlıaka