Saray'da kriz yaratacak sözler! Erdoğan'ın konuşmasında Faik Öztrak detayı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı açıklamaların CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın açıklamalarıyla benzerlik taşıması dikkat çekti.

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamasında CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın basın toplantılarında dile getirdiği ve Öztrak ile özdeşleşen cümleleri kelime değişiklikleriyle kullanması dikkat çekti.

Erdoğan'ın metin yazarları tarafından hazırlanan konuşmanın CHP'li Faik Öztrak'tan alıntı olmasının Saray'da yaratacağı etki merak konusu oldu.

Faik Öztrak, "Milletimiz Erdoğan Şahsım Hükümeti’nin, Neyi yaptığını, neyi yapamadığını gördü. Bu Hükümete notunu verdi. Erdoğan Şahsım Hükümeti artık yıpranmış, eskimiş, yönetme kabiliyetini yitirmiştir. Eskimiş conta gibi işlevini yerine getirememektedir. Suyu kaçırmakta, faturayı şişirmektedir. Bunları değiştirme zamanı gelmiştir. Millet bu Hükümete tasdiknamesini vermek için. Gün saymaktadır." ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın o açıklaması şöyle oldu:

Aziz Milletim, değerli kardeşlerim, şunu özellikle bilmenizi istiyorum. Milletimiz yaşanan her şeyi görüyor, not ediyor. Zamanı geldiğinde herkese hak ettiği muameleyi yapacaktır.

Bu projenin bir özelliği de kentsel dönüşüm yükünü alacak olmasıdır. Projenin yanı başında Avcılar var. Biz burada ciddi deprem felaketleri geçirdik. Şimdi biz vatandaşlarımıza buralara yerleşebilirsiniz diyeceğiz. Vatandaşlarımızı sıkıntılı bölgelerden çıkaralım istiyoruz.

Biz bunları düşünüyoruz. Dünyanın neresine giderseniz gidin, böyle dev bir proje iktidarı ile muhalefeti ile ülkelerin milli gurur kaynağıdır. Milletimiz bu ufuksuz, çapsız, ferasetsiz muhalefetin yüzünü geçmişteki acı tecrübelerle bildiği için sözlerine itibar etmiyor.

Etiketler
Faik Öztrak Saray