Bomba iddia: Saray'dan Süleyman Soylu'ya Habertürk baskısı

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında Saray'dan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Habertürk yayınına çıkmaması konusunda baskı yapıldığını iddia etti.

Bomba iddia: Saray'dan Süleyman Soylu'ya Habertürk baskısı

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve gazetecilerin katıldığı Habertürk yayınına ilişkin önemli bir iddiada bulundu.

Takan, Saray'ın Soylu'ya programa çıkmaması için, iptal etmesi için baskı yaptığını ileri sürdü.

Takan, yazısında şunları kaydetti:

Siyasetçiler için çıkış yapılacak mecralar, zamanlama kadar çok önemlidir. Süleyman Soylu, Sedat Peker’e cevap vermek için ilk olarak seçtiği TRT’de bir çuval inciri batırır gibi yaptı ama beklenti eşiğini yükseltip Habertürk’te planladığı atak için çok müthiş bir zemin hazırladı.

Programı seyrederken, pazar günü saraydan gelen “Habertürk’e çıkma. Programı iptal et” baskılarına neden kulak asmadığını daha iyi anladım. Süleyman Soylu açısından tüm siyasi hesaplar en ince ayrıntısına kadar yapılmıştı.

Süleyman Soylu, TRT’dekinin tam aksine Sedat Peker’in iddialarına cevap vermek ona küfür etmek için değil geleceğe yönelik siyasi planlarına ve hedefine yürüyebilmek için ortaya çıkmıştı. İstediği gibi de oldu!..

Etiketler
Sedat Peker Ahmet Takan Habertürk Saray