Gültekin Uysal da muhalefetin '128 milyar dolar' zincirine katıldı

Millet İttifakı liderleri sosyal medyadan Merkez Bankası'nın kayıp 128 milyar dolar rezervini sordu.

Gültekin Uysal da muhalefetin '128 milyar dolar' zincirine katıldı

Millet İttifakı liderleri sosyal medyadan Merkez Bankası'nın kayıp 128 milyar dolar rezervini sordu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Akşener'e sorduğu "Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?" sorusunun ardından başlayan zincire Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal da katıldı.

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu tweetini alıntılayan Meral Akşener de "Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam" dedi ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na hitaben "Sizde yeni bir bilgi var mı?" diye sordu.

Daha sonra Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da Meral Akşener'in mesajını alıntılayarak "Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir." dedi ve topu Demokrata Parti lideri Gültekin Uysal'a bıraktı.

Twitter hesabından Karamollaoğlu'na yanıt veren Uysal, şu ifadeleri kullandı:

"Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan buyana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar$. Sormaya devam İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım @kilicdarogluk @meral_aksener @T_Karamollaoglu İrtibatta kalalım!"

Gültekin Uysal da muhalefetin '128 milyar dolar' zincirine katıldı - Resim : 1

Etiketler
Ordu Gültekin Uysal İttifak Merkez Bankası