CHP'ye Ankara Çamlıdere'de 102 yeni üye daha katıldı

CHP Ankara İl Başkanlığı'nın başlattığı 'Üye Ol Umut Ol' kampanyası sonrası Çamlıdere'de 102 kişi daha CHP'ye katıldı.

CHP'ye Ankara Çamlıdere'de 102 yeni üye daha katıldı

CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından ‘Üye Ol Umut Ol’ sloganı ile başlatılan yeni üye kampanyası kapsamında Çamlıdere’de İlçe Başkanı Mustafa Çiçekçi’nin organize ettiği üye katılım töreni Pandemi koşulları nedeniyle açık havada gerçekleştirildi.

Yeni üyeler için yapılan rozet takma törenine Ankara İl Başkanı Av. Ali Hikmet Akıllı, CHP Ankara Milletvekilleri, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları Belediye Meclis üyeleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

CHP'ye Ankara Çamlıdere'de 102 yeni üye daha katıldı - Resim : 1

Üye katılım töreninde çoğunluğu AKP’den olmak üzere değişik partilerden 102 kişi CHP’ye katıldı.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı üye katılım töreninde şöyle konuştu:

“Bu zor dönemde altı oku takma iradesi gösteren dostlarımızı kutluyorum. Bugün Ankara genelinde verdiğimiz emeğin karşılığını görüyoruz. Çamlıdere İlçe Örgütü ve İlçe Başkanımız Mustafa Çiçekçi’ye yürekten teşekkür ediyorum.

İnsanların korkutulduğu, medyanın susturulduğu bu dönemde yakasına altı oku takma iradesi gösteren dostlarımıza tekrar hoş geldiniz diyor ve kutluyorum. Bu arkadaşlar kutsal bir görevle harekete ediyorlar.

Daha önce Bala, Pursaklar, Sincan ve Keçiören ilçelerimizde de geniş katılımlı üye programı yaptık, periyodik olarak her ilçemizde gerçekleştireceğiz."

CHP'ye Ankara Çamlıdere'de 102 yeni üye daha katıldı - Resim : 2

Etiketler
Ankara