Temel Karamollaoğlu: Milli Görüş olarak farklı partiler içerisinde siyasette istikrarlı bir yol çizdik

Saat Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Ankara 7'nci Olağan İl Kongresi'nde "İktidara geldiğiniz zaman o söylediğiniz sözlerin arkasında durmanız önemli." ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu: Milli Görüş olarak farklı partiler içerisinde siyasette istikrarlı bir yol çizdik

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Ankara 7'nci Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Karamollaoğlu, birlik ve beraberlik içinde davalarının prensiplerini özümseyeceklerini belirtti.

Karamollaoğlu, "Bunun iktidara taşınması için de var gücümüzle çalışacağız, gayret göstereceğiz. Siyaset yerine göre çok kolay bir iş. Çünkü siyasette iktidarda değilseniz sadece söz üretiyorsunuz. İktidara geldiğiniz zaman o söylediğiniz sözlerin arkasında durmanız önemli. Yani sözü söylemek kolay; ama icraat yapmak o kadar da kolay değil. Bunu da bilmek mecburiyetindeyiz. Biz Milli Görüş olarak farklı partiler içerisinde siyasette istikrarlı bir yol çizdik. Önümüz çok çeşitli vesilelerle kesildi. Yeri geldi hapishanelere girdik, yeri geldi çok farklı muamelelere tabi tutulduk; ama temel ilkelerimiz evrensel olduğu için hiçbir zaman bu ilkelerimizden de vazgeçmedik." dedi.

Karamaoğllaoğlu, "Bunun için de diyorum ki; şu anda bizim siyasi hayata zihniyet olarak atılışımızın 52'nci yılındayız. 1969'da Erbakan Hocamız 'Bağımsızlar Hareketi'ni başlatarak siyasete girmişti. Aslında siyasete girmeden ülkemizin bir takım problemlerini çözmek, özellikle sanayide bir hamle yapmak için teşebbüslerde bulundu. Her seferinde önü kesildi. Sonunda Odalar Birliği'nde de önü kesilip, seçimler iptal edilince anladık ki siyasete girmeden ülkemizin problemlerini çözmek mümkün değil" ifadelerini kullandı. (DHA)

Etiketler
Milli Görüş Ankara Kongre Temel Karamollaoğlu