Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast iddiası!

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, 18 Dakika’da Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast iddialarını gündeme getirdi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, 18 Dakika’da Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast iddialarını gündeme getirdi.

Yanardağ, Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’un 28 Kasım’da kaleme aldığı yazıyı ve Adem Yavuz Arslan’ın Youtube kanalındaki yanıtını duyuran Yanardağ, “CHP bu konuda acilen bir girişimde bulunmalıdır.” dedi.

Yanardağ, “Olası bir suikastın sorumluluğu Çakıcı’nın ve cemaatin üstüne yıkılabilir. Çakıcı gözünü açmalıdır” dedi.

Yanardağ şunları aktardı:

“Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’un yazısına Adem Yavuz Aslan’dan yanıt geldi. 28 Kasım’daki Türkiye gazetesinden bir yazı. Kendisi çok dikkate alınılacak bir isim değil ancak kendisine yazdırılıyor bunlar belli.

Zayıflıkları vardır: paraya ulaşmak, servete ulaşmak gibi. 28 Kasım’da bir yazı yazdı Türkiye gazetesinde. Yazısında Kılıçdaroğlu için yürüyen ölü diyor.

Diyor ki “Niye Çakıcı, Kılıçdaroğlu’nu tehdit ediyor birden biliyor musunuz? Çakıcı Kılıçdaroğlu’na suikast düzenleyecek ve iktidarın üzerine yıkılacak cemaat planıyla.” diyor. Adem Yavuz Aslan’dan buna hemen yanıt geliyor.

Bir YouTube kanalında olayı yorumlayarak bunun üzerine gidiyor, o da “Böyle bir suikast düzenlenecek iktidar tarafından ve bizim üzerimize yıkılacak.” diyor.

Tam sözleri bakın şöyle: “Kılıçdaroğlu öldürülecek ve yerine İmamoğlu göreve getirilecek. Ben buradan bütün savcıları göreve çağırıyorum: CHP bu konuda acilen bir girişimde bulunmalıdır.” Tam bu noktada kalkıyor Devlet Bahçeli, CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu milli güvenlik sorunu haline gelmekle suçlanıyor. Şimdi bütün bunlar bir senaryo, komplo teorisi olabilir ama bunlar yazılmış durumda”

Etiketler
Ekrem İmamoğlu'na suikast iddiası Merdan Yanardağ Kemal Kılıçdaroğlu Suikast