CHP'li Tüzün: Partinin içinde kavga yok, umut var

CHP TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Halk TV'de Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

CHP'li Tüzün: Partinin içinde kavga yok, umut var

CHP'li Tüzün, Halk TV'de ‘Enver Aysever ile Ayrıntılar’ programında 24 Haziran seçimlerini ve Türkiye gündemini değerlendirdi.

Tüzün'ün açıklamalarından satırbaşları şöyle:

*Muharrem İnce'yi kimse tehdit etmedi, edemez. Böyle bir şeye kimse cesaret edemez.

*Sayın İnce'nin herhangi bir belediye ile ilgili bir talebi yoktur, genel merkezle veya Sayın Kılıçdaroğlu ile böyle bir görüşme yapılmamıştır.

*CHP'nin oyu ile Sayın Muharrem İnce'nin oyu arasında sadece %8 fark yoktur. Partinin oyu %40 İnce'nin oyu %48 değil ki. Partinin oyu %22-23 Sayın İnce'nin oyu %30-31 arada ki fark %40'tır..

*24 Haziran'ın lideri Muharrem İnce'dir, başarılı olmuştur. 24 Haziran'da aldığı 15 milyon oyu 30 milyon yapması iddiası vardır. Artık söz partinin yetkili organlarında, yönetiminde, delegesinde...

*Partinin içinde, özellikle Genel Başkan arasında bir kavga yok. Ama 24 Haziran'da bir başarı yakalanmıştır, bir umut doğmuştur. Bunu büyütmek, çoğaltmak gerekir.

*Muharrem beyin bundan sonraki ünvanını parti yetkili organları belirleyecek. İster Genel Başkan olarak, ister Muharrem İnce olarak olsun etkin bir kadrosu vardır, çalışmalara devam edilecektir.

Ayrıntılar geliyor...

Etiketler
Bilecik Halk TV Kavga Milletvekili Yaşar Tüzün