İşte CHP'nin 37. Olağan Kurultay afişi

CHP'nin 37. Olağan Kurultay'ının afişinde iktidar kurultayı teması öne çıkıyor.

İşte CHP'nin 37. Olağan Kurultay afişi

Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Büyük Kurultayı'nı bu haftasonu Bilkent Odeon Gösteri Merkezi'nde topluyor. Koronavirüs salgını nedeniyle açık havada ve seyircisiz olarak toplanacak kurultayın ana teması "iktidar" olarak belirlendi.

CHP'nin kayıtlı 1357 kayıtlı delegesi, partiyi bir sonraki genel ve cumhurbaşkanlığı seçimine taşıyacak genel başkan ile 60 kişilik Parti Meclisi (PM) üyelerini belirleyecek.

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nın Cumartesi günkü ilk bölümünde genel başkanlık seçimi, ikinci günü ise Parti Meclisi seçimi yapılacak. Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacak olan Kurultay Divan Başkanlığı'na Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun seçilmesi bekleniyor.

İşte CHP'nin 37. Olağan Kurultay afişi - Resim : 1

KURULTAY AFİŞİ

CHP'nin 'İktidar Kurultayı' sloganı ile toplanan 37. Olağan Kurultay'ın afişinde de "Hedef İktidar" ifadesine yer verildi.

BİLKENT ODEON KURULTAYA HAZIR

Öte yandan kurultayın yapılacağı Bilent Odeon'da son hazırlıklar da tamamlandı.

İşte CHP'nin 37. Olağan Kurultay afişi - Resim : 2

İşte CHP'nin 37. Olağan Kurultay afişi - Resim : 3

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kurultayın yapılacağı Bilkent Odeon'dan yaprığı paylaşımda "CHP 37.Olagan Kurultayımız pandemi nedeni delegelerimiz katılımı ile yapılıyor.Kurultay için hazırlıklar tamamlandı. Bilkent Odeon’dayız." dedi.

İşte CHP'nin 37. Olağan Kurultay afişi - Resim : 4

Etiketler
CHP kurultayı Kurultay