CHP Narlıdere’de işte kazanan

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ilçe kongreleri maratonu sürerken, İzmir’de Pazar mesaisinde gözler Narlıdere’deydi.

CHP Narlıdere’de işte kazanan

2 dönemdir İlçe Başkanlığı yapan Şahin Fırat'ın aday olmadığı kongrede yönetim içinden iki yönetici yarıştı.

YÖNETİM İÇİNDEN 2 ADAY

Kongre İlçe Sekreteri Serkan Çağlar ile İlçe Yöneticisi Mesut Durgun'ın yarışına sahne oldu.

ZAFER MESUT DURGUN’UN

Kritik seçimi , İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Dilek Aras ve Grand Plaza Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kılıç ile Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve ilçedeki partili muhtarların da destek verdiği Mesut Durgun kazandı.

Durgun’a sandıkta 164 oy çıkarken, Çağlar ise 100 oy da kaldı.

Seçim sonuçlarının ardından teşekkür konuşması yapan Durgun, "Çok teşekkür ediyorum. Yola çıktığımız gün kimseyi ötekileştirmeden 8 aday arkadaşımızla yola çıktık. Üyelerimizin ve delegelerimizin teveccühü bana oldu ama biz 8 aday hep birlikte kazandık. Serkan Çağlar arkadaşımı da gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Hepsi Narlıdere'nin birer değeri. Biz birlikte varız. Kimse kimseyi dışlamayacak. Parti bizim partimizdir. Herkesi bizimle birlikte partide olacak. Bizim ana temamız CHP, kurucu liderimiz Mustafa Kemal'in yoludur. Kimse azım diye temsil edilmiyorum demeyecek. Bunu da hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Durgun’un listesinden ilçe yöneticisi seçilen isimler şöyle; Akın Adıgüzel, Ulusal Aras, Erdem Ardıç, Yenal Cengiz, Sefa Dönmez, Alper Eltutan, Arzu Gültekin, Figen Kara, Gürsel Özgür, Gönül Selvitopu, Ferhat Şahanlı, Gizem Şahbaz, Zahide Gülten Unutmaz, Erhan Yaşar.

İŞTE İL DELEGELERİ!

Her iki listeye de yazılan Belediye Başkanı Engin il delegesi seçildi. Engin’in yanı sıra İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Dilek Aras ve Grand Plaza Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kılıç, İlçe Başkanı seçilen Mesut Durgun, İzmir Eski Milletvekili Adayı Ezgi Deniz Urunga ile Zuhal Arabacı, Ergin Demir, Özlem Eker, Nurettin Gömek, Begüm Kay, Erkan Kaya, Hüseyin Salman ve Ahmet Yetim il delegesi seçildi.

Etiketler
İzmir Kongre Mesai Narlıdere