AKP'li başkanın seçim kampanyasını yürüttü, ihaleyi kaptı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Osman Zolan, seçim kampanyasını yürüten Mehmet Çağrı Sebzeci’ye belediyenin danışmanlık ihalesini verdi. Pazarlık usulü yapılan ihaleye tek başına katılan Sebzeci’ye, belediye kasasından 138 bin TL ödenecek.

AKP'li başkanın seçim kampanyasını yürüttü, ihaleyi kaptı

AKP’li Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “danışmanlık” ihalesini Belediye Başkanı Osman Zolan’ın seçim kampanyasını yürüten Mehmet Çağrı Sebzeci aldı. AKP’li Belediye, 17 Aralık tarihinde “Danışmanlık hizmeti alımı” başlığıyla ihale yaptı.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre; Pazarlık usulü yapılan ihaleye tek başına katılan Mehmet Çağrı Sebzeci ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı arasında 2 Ocak tarihinde sözleşme imzalandı. Sözleşme bilgilerine göre AKP'li belediye, Sebzeci’ye toplam 138 bin TL ödeyecek.

AYNI YOLDA YÜRÜDÜK

Mehmet Çağrı Sebzeci’nin Twitter hesabında ise AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a yönelik “Yüce Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki, O'nun gibi dürüst, şehrine sevdalı, vefalı, çalışkan, mütevazi, eşini, çocuklarını çok seven ve her şeyden önce adam gibi adam biriyle bu yolda yürümüşüm” mesajı dikkati çekti.

Sebzeci’nin 4 Şubat tarihli paylaşımında ise “Seçim kampanyamız açısından büyük önem taşıyan AKP Medya Tanıtım Başkanlığı'ndaki dava arkadaşlarımızla önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları konuştuk. İnşallah hep birlikte çok güzel bir kampanyaya daha imza atacağız” ifadeleri yer aldı.

Etiketler
Denizli Ağrı Seçim Osman Zolan