CHP: Kahvehane önünde cenaze namazı provakasyonu var

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, tanımadıkları dört kişinin kentteki bir kahvehane önünde tabutlu provokasyon yaptıklarını açıkladı.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, tanımadıkları dört kişinin kentteki bir kahvehane önünde tabutlu provokasyon yaptıklarını açıkladı.

Erhan Adem'in konuyla ilgili açıklaması şöyle;

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun tüm parti örgütlerimizi uyardığı gibi ilk provokasyon Niğde'den başlamıştır. Ben buradan tüm il, ilçelerimizi uyarıyorum. Lütfen provokasyonlara gelip partimizi tartışılır konuma getirmeyelim.

Bugün 4 tane hiçbir zaman görmediğim, ne olduğu belirsiz, parti üyesi olmayan, tanımadığımız insanlar tarafından pazar günü olacak ilçe kongremizi provoke etmek amacıyla bir basın açıklaması yapılmıştır.

2001'den beri partimin içerisindeyim. Hiçbir zaman partimin hiçbir etkinliğinde görev almayan bu şahıslar bugün burada partimizi tartışılır konumda göstermek için provokasyon yapmışlardır.

Bunu yapan parti ile alakası olmayan, dışarıdan kimler tarafından yönlendirildiği belli olan şahısları şiddetle kınıyorum. Kendileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bu işin peşini bırakmayacağız. Arkasında kimler varsa ortaya çıkaracağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Biz partimizi, ülkemizi seviyoruz.

Etiketler
Niğde Provokasyon