Faik Öztrak: Bu kadar borcu sana zorla mı verdiler?

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak konuştu.

Faik Öztrak: Bu kadar borcu sana zorla mı verdiler?

GERÇEK GÜNDEM - CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu.

Konuşmasından satır başları şöyle:

( YEP) Bu programın hedeflerine bakınca ne kadar yeni denerse densin AKP'nin iflasının itirafını görüyoruz. Bu programın ülkeye bir yararı olmadığı belli. Sosyete damata teşekkür borcumuz var. Kayınpederinin mızıkçılığı nedeniyle ekonomimize gerçek faturasını damat açıkladı . Hem de 2 defa.

Mızıkçılıklarının 46 milyar dolarlık maliyeti olmuş. İstanbul seçimlerini yenilemenin çok ciddi faturası oldu. Yüzlerce vatandaşımız işsiz kaldı. Borcunu ödeyemeyen vatandaşımız parklarda kendini yaktı. Bunun hesabı bu dünya da da öbür dünyada da zor verilir. Ekonomi takla atınca başladılar bahane bulmaya. Yok gezi , yok dış mihraklar. Bu kadar borcu sana zorla mı verdiler? Bayıla bayıla sen aldın. Biz seni uyardık. Sen faiz lobileriyle türkü çağırmaya devam ettin

Milletimizin ekmeğine el uzatanlara bunun bir bedeli olduğunu hatırlatıyoruz diyor. Yani yargıçlarıma talimat verir sizi içeri tıktırırım diyor. Bir kere dönüp bakacaklar milletin ne kadar desteği kaldı? Ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Çiftçinin iş dünyasının emeklinin sanayicinin sorunlarına sahip çıkacağız. Erdoğan çiftçilerle ilgili yasaları rakamları bilmiyor. Çiftçilerin halinden hiç anlamıyor.

Etiketler
Faik Öztrak