AKP kurucusu Cuma İçten: AKP misyonunu tamamladı

AKP'li Cuma İçten yaptığı açıklamada AKP'nin misyonunu tamamladığını söyledi.

AKP kurucusu Cuma İçten: AKP misyonunu tamamladı

Çağlar Cilara'nın sosyal medya kanalına katılan AKP'li Cuma İçten, AKP'de yaşanan son gelişmelere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AKP'nin Türkiye'de önemli hizmetler yaptığını ifade eden İçten, AKP'nin son yıllardaki politikalarının yanlış olduğunu dile getirdi.

Katıldığı YouTube kanalında AKP'deki gelişmelere dair eleştirel değerlendirmelerde bulunan İçten, "AK Parti, ilk kurulduğu dönemden son beş yıl öncesine kadar gerçekten Türkiye'de demokratikleşme ve özgürlükler alanında ciddi devrimlerde yaptı. Zaten biz bunların içindeyiz ama bunu bir kişi iki kişi yapmadı tüm Türkiye bunu yaptı, herkes bir ucundan tuttu. Bu bir ekip işiydi. Ama dün birlikte yola çıktığınız insanların tamamı, bakın yüzde doksanından fazla bir orandan bahsediyorum, şimdi suskun veya biraz daha özverili davranarak eleştiriyorsa parti içerisindeki arkadaşlarımızın da dostlarımızın da bunları görmeleri dikkat etmeleri gerekiyor" dedi.

Diğer taraftan Cilara'nın AKP'nin geleceğine ilişkin sorusuna dikkat çeken yanıt veren AKP'li İçten "Ben bu saatten sonra AK Parti'nin misyonunu tamladığını düşünüyorum" şeklindeki ifadelerini kullandı.