AKP'li Savcı Sayan belediyeyi aile şirketine çevirmiş! Bir yeğen daha

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın bir yeğeni Cesim Kaya'yı da Mali Hizmetler Müdür vekili yaptığı ortaya çıktı.

AKP'li Savcı Sayan belediyeyi aile şirketine çevirmiş! Bir yeğen daha

31 Mart 2019'da gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından birçok belediye başkanının yakın akrabalarını belediyede görevlendirdiği ortaya çıkıyor.

Gazeteci İsmail Saymaz, AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın yeğenini belediye de özel kalem olarak görevlendirdiğini iddia etmişti. Saymaz, "AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yeğeni İbrahim Sayan’ı belediyede işe sokarak, özel kalem görevine getirdi." ifadelerini kullandı.

Saymaz'ın konu hakkında açtığı flooda gazeteci Metin Cihan da bir katkı yaptı. Cihan, Savcı Sayan'ın yeğeni Cesim Kaya'yı da Mali Hizmetler Müdür vekili yaptığını bilgisini paylaştı.

AKP'li Savcı Sayan belediyeyi aile şirketine çevirmiş! Bir yeğen daha - Resim : 1

SAYAN'DAN İSMAİL SAYMAZ'A YANIT

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ise İsmail Saymaz'ın iddilarına twitter hesabından yanıt verdi. Sayan "İ. saymaz yeğenimin özel kalem müdürü olduğunu söylüyor.Ben yalanlıyorum ispatlamayan şerefsizdir diyorum. İspatlayan yok. Ama oda tv ismalin bana kapak yaptığını söylüyor. Kininizde boğulun. Ama sevenlerim rahat olsun ben onların topuna yeterim..."

AKP'li Savcı Sayan belediyeyi aile şirketine çevirmiş! Bir yeğen daha - Resim : 3

Etiketler
Belediye akraba kıyağı Ağrı Savcı