Kaldırım taşıyla doktora saldırmaya çalıştı, serbest kaldı

Şanlıurfa'da uyuşturucu kullanırken gözüne yapıştırıcı bir madde gelince acil servise giden Ali K.'nın tedavisini yapan nöbetçi doktor Sezer Eşfer, genel muayene için göz doktoruna başvurmasını söyledi. Bunun üzerine saldırıya uğradı.

Kaldırım taşıyla doktora saldırmaya çalıştı, serbest kaldı

Olay, 28 Temmuz gecesi, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde meydana geldi. Bağımlı olduğu öne sürülen Ali K., uyuşturucu kullandığı sırada gözüne yapıştırıcı madde gelince acil servise gitti.

Nöbetçi doktor Sezer Eşfer, gözünü yıkayıp tedavisini tamamladığı Ali K.'ya, risk oluşturacak bir durum olmadığını, genel muayene için göz doktoruna başvurması gerektiğini söyledi.

Duruma öfkelenen Ali K., "Bana bakacaksınız" diyerek acil servis önünde söktüğü kaldırım taşıyla doktora saldırmaya kalkıştı. Hasta yakınlarının araya girmesiyle engellenen Ali K., hastane polisleri tarafından gözaltına alındı.

SERBEST KALDI

Ali K., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece eylemi gerçekleştirmediği gerekçesiyle 15 saat sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Yaşananların ardından bu kez alkollü olarak hastaneye gelen Ali K.'yı gören doktor Sezer Eşfer, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

'ÖLMEYİ Mİ BEKLEYECEĞİM?'

Eşfer, "Dün beni öldüreceğini söylerek acil servisi taşla basan adam, gözaltına alındı 15 saat sonra serbest bırakıldı. 7 saat sonra da acil servisimize tekrar geldi. Yine alkol ya da madde etkisindeydi. Soruyorum size ben bu ülkenin doktoru olarak ne yapmalıyım? Ölmeyi mi bekleyeceğim?" ifadesini kullandı.

Etiketler
Şanlıurfa Saldırı Uyuşturucu