Aslı Tarcan Tıp Merkezi gülüş tasarımı ile fark yarattı

Aslı Tarcan Tıp Merkezi, sağlık alanına getirdiği farklı yaklaşımla dikkatleri üzerine çekiyor.

Aslı Tarcan Tıp Merkezi gülüş tasarımı ile fark yarattı

Aslı Tarcan Tıp Merkezi, sağlık alanına getirdiği farklı yaklaşımla dikkatleri üzerine çekiyor. Ağız ve diş sağlığı alanında, uzman diş hekimleri ile çalışan merkez, gülüş tasarımı ile fark yarattı. Tıp Merkezi Sahibi Aslı Tarcan, kliniğinde uygulanmakta olan gülüş tasarımı sürecini anlattı.

Aslı Tarcan Gülüş Tasarımı Hakkında Bilgi Verdi

Sağlık sektöründe başarılı işlere imza atan Tıp Merkezi Sahibi Aslı Tarcan, gülüş tasarımı ile de öne çıkıyor. Hasta memnuniyet oranın üst düzeyde olduğu tıp merkezinde gülüş tasarımının her ayrıntısı, alanında uzman ve işinin ehli diş hekimleri tarafından özenle yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tarcan, “ Kliniğimizde estetik diş hekimliği uygulamaları yapıyoruz. Gülüş tasarımı ile çeşitli nedenlerden dolayı estetik açıdan görünümü bozulan ağız yapısının düzelmesini sağlıyoruz. Bildiğiniz gibi gülüş tasarımı multidisipliner bir yaklaşım. Öncelikle hekimlerimiz, ağız yapısındaki problemleri inceliyor. Diş ve diş eti sorunlarını tespit ediyor ardından ise tedavi süreci başlıyor” şeklinde konuştu.

Gülüş tasarımı ile birçok işlemin bir arada uygulandığını belirten Tarcan, “Her hastanın ağız ve yüz yapısına uygun olan tasarım farklı. Bu nedenle gülüş tasarımı tamamen kişiye özel bir uygulama. Bu operasyonda pek çok etken göz önünde bulunduruluyor. Bunlar başta hastanın yüz hatları, yaşı, cinsiyeti ve kendi beklentileri şeklinde sıralanabilir” dedi.

“İşleme başlarken öncelikle çürük dişler ve hastadaki mevcut diş eti hastalıkları tedavi ediliyor” diyen Tarcan, “Diş temizleme operasyonu da uygulandıktan sonra sıra diğer uygulamalara geliyor. Bu uygulamalar dediğim gibi her hastada farklılık gösterebiliyor. Genel olarak gingivektomi denilen diş eti estetiği, bleaching adı verilen diş beyazlatma, implant ve protez ile eksiklerin tamamlanması, porselen lamineler ve kaplamalar, zirkonyum kaplamalar, tel tedavisi gibi pek çok farklı tedavi türü uygulanmakta” ifadelerini kullandı.

“Hastanın Beklentileri Çok Önemli “

Gülüş tasarımı ile önce hastaların sağlıklı bir diş ve ağız yapısına sahip olmaları sağlanıyor. Tarcan, “Kliniğimizde en çok hassasiyet gösterdiğimiz konu, hastanın beklentileri ve talepleri. Sonuç olarak birçok işlem uyguluyoruz. Bütün bu işlemlerin ardından, aynaya baktığında kendini güzel bir gülümseme ile görmek herkesin hakkı. Bu nedenle hastanın estetik beklentilerini doğru anlamak ve ihtiyaçlarını kavrayabilmek için ağzının ölçüsünü alıyor ve modelini hazırlıyoruz. Öncelikle tüm işlemler bu modelde belirleniyor ve hastaya gösteriliyor” açıklamalarını yaptı.

“Teknolojinin nimetlerinden de faydalanıyoruz” diyen Tarcan, “Hastaların ağız içi ve yüz fotoğraflarını çekiyoruz. Bilgisayar ortamında özel programlar sayesinde ölçümler yapıyoruz ve yüz şekline en uygun görüntüyü belirliyoruz. Tedavi sonunda ortaya çıkacak görüntünün neredeyse aynısını hastaya gösteriyoruz. Bu sayede hiçbir hastamızda hayal kırıklığına yol açmadık” dedi,