Abdurrahman Dilipak'tan bir garip 'İsmet Yılmaz' tweetleri

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP'li İsmet Yılmaz'ın 'Vereceğiniz destek mahşerde beraat belgeniz olacak' sözlerini Twitter'dan yazdığını sanıp, 'O tweeti silse iyi eder' dedi. Sözleri Twitter'da bulamayınca 'Bu tezgahı kuranlara yazıklar olsun' dedi.

Abdurrahman Dilipak'tan bir garip 'İsmet Yılmaz' tweetleri

AKP Sivas İsmet Yılmaz'ın partisinin adayına oy isterken sarfettiği "Vereceğiniz destek ruz-i mahşerde beraat belgeniz olacak" sözlerine gelen tepkilerin ardından Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'tan da yorum geldi.

'O TWEETİ SİLSE İYİ EDER'

Yılmaz'ın bu açıklamayı sosyal medya hesabından yaptığını sanan Akit yazarı Dilipak Twitter'da "O tweetini silse iyi eder. Herkes için bu dünyada ne yaparsanız yapın öbür tarafta karşılığı vardır. Oy ver manevi berat al diye bir şey olmaz" dedi.

Abdurrahman Dilipak'tan bir garip 'İsmet Yılmaz' tweetleri - Resim : 1

TWİTTER'DA BULAMAYINCA 'TEZGAH' DEDİ

Dilipak, bu sözleri Twitter'dan değil bir basın toplantısında söylediğine ilişkin uyarıların ardından bu kez de İsmet Yılmaz'ın böyle bir söz sarfetmediğini belirterek, "İsmet Yılmaz oy ver berat al dememiş. Tabii tweeti yazmadığı silemez de. Bu tezgahı kuranlara yazıklar olsun" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Abdurrahman Dilipak'tan bir garip 'İsmet Yılmaz' tweetleri - Resim : 2

Etiketler
Twitter Abdurrahman Dilipak İsmet Yılmaz