9 can giderken Fatih Tezcan'ın derdi Cengiz İnşaat!

Fatih Tezcan ve Turgay Güler, Ankara'da yaşanan Yüksek Hızlı Tren faciasını iktidar propagandası için kullanarak pes dedirtti.

9 can giderken Fatih Tezcan'ın derdi Cengiz İnşaat!

Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren’in aynı güzergahtaki kılavuz trene çarpması sonucu şu ana dek 9 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır 86 kişinin de yaralandığı açıklandı.

İktidara yakınlıklarıyla bilinen Fatih Tezcan ve Turgay Güler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yaşanan faciayı propaganda amacı olarak kullandılar.

9 can giderken Fatih Tezcan'ın derdi Cengiz İnşaat! - Resim : 1

Tezcan, AKP’nin gözde yandaş şirketlerinden Cengiz Holding’in Çanakkale’nin Karabiga beldesine inşa edilen Cenal Entegre Enerji Santralı projesine yargının “dur” demesi ve İstanbul Üsküdar’da bulunan Cengiz Holding binasında, dün gece duvara iple bağlanmış pet şişede zaman ayarlı bomba bulunması ile bugün yaşanan tren faciası arasında bağlantı kurup “Hepsi son 48 saat içinde oldu. Hepsinde de hedefte olan şahıs Mehmet Cengiz ve Cengiz İnşaat.” diye yazdı.

9 can giderken Fatih Tezcan'ın derdi Cengiz İnşaat! - Resim : 2

İktidara yakın olmasıyla bilinen Güneş Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler de faciayla Fırat’ın doğusuna yapılacak operasyon arasında bağlantı tren kazasını propaganda amacı olarak kullanmaya çalıştı.

Etiketler
Ankara YHT kazası Ankara Cengiz İnşaat Hızlı tren