Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'itiraf'ı medyayı ayaklandırdı: 'Anlat nasıl kullanıldın?'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın tv100 ekranlarında "Star gazetesinde çalışırken bir karakter yarattık, o karakter bendim" itirafını yapması medyayı ayağa kaldırdı. Gazeteci Cüneyt Özdemir, konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'itiraf'ı medyayı ayaklandırdı: 'Anlat nasıl kullanıldın?'

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahlayı, tv100 'de Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün konuğu oldu. Kütahyalı, burada yaptığı konuşmasında Ertuğrul Özkök'e yönelik "Star Gazetesi’nde biz Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim. Orada temel gayemiz senin üzerine oynadık başta, Zafer Mutlu’da vardı. İhtilalci bir çabaydı o esas amaç hapis değildi, bir korku uyandırmaydı" ifadelerini kullandı.

ANLAT KARAALİOĞLU NASIL KULLANILDIN?

Kütahyalı'nın sahte isimle yazı itirafı hem sosyal medyada hem de medya dünyasında geniş yankı uyandırdı. Gazeteci Cüneyt Özdemir de konuyla ilgili bir paylaşım yaparak şunları söyledi:

"Dün @RasimOzan_K'ın Star gazetesinde gazetecileri korkutmak için mahlasla yazı yazdırıldığı itirafı çok önemli. Gazetenin o dönemdeki Genel Yayın Müdürü Mustafa Karaalioğlu biz gazetecileri (ailelerimizle) manşetten hedef gösterdiği operasyonlarını da anlatmalı...

Bugün Ak Parti'den ayrılan politikacılardan beklenen 'geçmiş ile hesaplaşma' isteğini aynı dönem fetö ile işbirliği yapıp operasyonel olarak kendini kullandırtan bu insanlardan da istemeliyiz. Muhalefete geçmeden önce hele bir anlat Mustafa Karaalioğlu nasıl kullanıldın?"

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'itiraf'ı medyayı ayaklandırdı: 'Anlat nasıl kullanıldın?' - Resim : 2

Etiketler
Cüneyt Özdemir Kütahya Rasim Ozan Kütahyalı TV100