ATV fişini çekti: İddialı dizi final yapıyor

ATV’nin büyük umutlarla başlayan dizisi reytinglere yenik düştü. Diğer yapımlara yenik düşen dizi ile ilgili kanal final kararı aldı.

ATV fişini çekti: İddialı dizi final yapıyor

Ekran macerası sona eren diziler kervanına bir yapım daha ekleniyor. Kanalların bin bir emekle seyirciyle buluşturduğu bazı diziler, kimi zaman beklenen ilgiyi göremiyor ve kısa sürede ekrana veda ediyor. Bazıları da ekran macerasına çıkmadan önce planlanan final bölümüyle hayranlarına veda ediyor.

Art arda yayın hayatına başlayan diziler yine peş peşe final yapıyor. Son olarak TRT’deki Mükemmel Eşleşme ile FOX’taki Kusursuz Kiracı için final kararı verilmişti. Bu kez final haberi, ATV’in büyük umutlarla başlayan dizisinden geldi.

İddialı yapımdan hayranlarını üzen haber geldi. Reytinglerde istenileni veremeyen yapım için kanal fişi çekti ve final tarihi de belli oldu. Pastel Film’in geçen yaz yayınlamaya başladığı “Gül Masalı” dizisi reyting canavarına yenildi. Isparta’da çekilen dizinin final yapmasına karar verildi. tv100’de yer alan habere göre ‘Gül Masalı’ dizisi 17. bölümde ekrana veda edecek.

Efe İrvül / Yaşar İrvül’ün yapımcılığını üstendiği dizide Gülper Özdemir (Gonca Aydın), Erdem Kaynarca (Toprak Atabey), Sarp Can Köroğlu (Arda Seçkin), Zehra Yılmaz (Ece Kardaş), Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu rol alıyordu.







Etiketler
ATV