Ünlü ekran yüzü CNN Türk'e veda etti

CNN Türk’e bir ekran yüzü daha veda etti… 2007’den bu yana CNN Türk’te programlar sunan Sinan Kunter yönetime istifasını sundu.

Ünlü ekran yüzü CNN Türk'e veda etti

Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda kazandığı ödüllerle dikkat çekip kanalda çalışmaya başlayan Sinan Kunter, editör ve sunucu olarak görev yapıyordu, pek çok önemli programda imzası vardı.

Kanalda çalışmaya kültür-sanat muhabirliği ile başlayan Sinan Kunter, Nefise Karatay’la Afiş, Eda Taşpınar’ın sunduğu Trendikon, Enver Aysever’le Aykırı Sorular, Hakan Çelik ile Hafta Sonu gibi programların editörlüğünü yapmıştı.

Özel programlarla ekrana çıkmaya başladıktan sonra kanalın seyahat programlarının yüzü oldu. Dünya Avucunuzda ve Her Sabah Bir Liman gibi kanalda yüksek izlenme oranına ulaşan programları hazırlayıp sundu. CNN TÜRK’te yayınlanan Taha Akyol imzalı belgesellerin de seslendirmesini yaptı.

Ünlü ekran yüzü CNN Türk'e veda etti - Resim : 1

Medyatava'nın haberine göre deneyimli televizyoncu son olarak CNN TÜRK’te ekrana gelen Memleketim adlı seyahat programını hazırlayıp sunuyordu. Memleketim programının yayından kalkmasından sonra kendisine kamera arkasında ve muhabir olarak haber merkezi yayınlarında görev verilmişti. Televizyondan program yapmaya devam etmek isteyen Sinan Kunter'in istifa kararını da bu yüzden aldığı belirtiliyor. Cuma günü CNN TÜRK Program Koordinatörü Yasemin Tüzemen ve çalışma arkadaşlarıyla vedalaşan Sinan Kunter istifasını ve yeni işini henüz sosyal medya hesabından açıklamadı.