Akit'ten ürkek muhalefet: Marksist.org'dan alıntı yaptı, Suriyelilerin bayram ziyaretini anlattı

AKP’nin sığınmacılarla ilgili değişen politikasına, Yeni Akit yayımladığı bir haberle ‘ürkek muhalefet’ etti. Akit, Marksist.org isimli internet sitesinde yayımlanan yazıdan alıntı yaptı.

Akit'ten ürkek muhalefet: Marksist.org'dan alıntı yaptı, Suriyelilerin bayram ziyaretini anlattı

GERÇEK GÜNDEM - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayramda Suriyeli sığınmacıların durumuyla ilgili açıklama yaptı. Soylu, “Bayram için gidip dönmek isteyenlere izin verilemeyecek” dedi.

Bakan Soylu’nun açıklaması, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli’nin sığınmacılarla ilgili çıkışlarının ardından geldi.

AKİT’TEN ÜRKEK MUHALEFET

AKP’nin sığınmacılarla ilgili değişen politikasına, Yeni Akit yayımladığı bir haberle ‘ürkek muhalefet’ etti.

Akit, “Suriyeliler neden bayramlarda ülkelerine dönüyor? Gerçek tahmin ettiğimiz gibi değilmiş...” başlıklı haberinde Marksist.org isimli internet sitesinde yayımlanan Medipol Üniversitesi'nden öğretim üyesi Bekir Berat Özipek’in yazısını aktardı.

Akit haberinde, “Suriyelilerin bayramda ülkelerine dönmelerinin sebebi, bayramda oluşan ateşkes ortamı ve güvenli bölgelerden yararlanarak kaybettikleri yakınlarını aramak ya da geride bıraktıkları yakınlarına yardımcı olmak olduğu ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Yeni Akit Inter Muhalefet Suriye