Odatv'ye sürpriz transfer: 35 yılık gazeteci Hasan Erşan 3 yıllık aranın ardından yeniden masabaşında

Odatv’ye sürpriz transfer haberi geldi. Deneyimli isim Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla ile el sıkışarak göreve başladı.

Odatv'ye sürpriz transfer: 35 yılık gazeteci Hasan Erşan 3 yıllık aranın ardından yeniden masabaşında

Türkiye'nin en çok okunman internet sitelerinden Odatv’den sürpriz transferlerle kadrosunu güçlenrimeye devam ediyor.

Odatv’nin yeni Haber Koordinatörü Hasan Erşan oldu.

Hasan Erşan, Odatv Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla ile el sıkışarak göreve başladı.


Odatv'ye sürpriz transfer: 35 yılık gazeteci Hasan Erşan 3 yıllık aranın ardından yeniden masabaşında - Resim : 1

Toygun Atilla: ''Hasan Erşan'la daha güçlüyüz''
Odatv Genel Yayın Yönetmeni, Erşan'ın Odatv ekibine katılımını sosyal medya hesabından yaptığı ''30 yıllık dostum, güzel insan, iyi gazeteci @hmuratersan bundan sonra Odatv de… Onunla daha güçlüyüz. Bizi takip etmeye devam edin'' paylaşımla duyurdu.

Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun kurumdan ayrılması ile yeniden yapılanmaya giden Odatv'de önce genel yayın yönetmenliğini üstlenen Serdar Cebe ve Haber Koordinatörü Elif Yılmaz geçtiğimiz aylarda görevlerinden ayrılmışlardı.

Hürriyet gazetesinde uzun yıllar görev yapan Toygun Atilla ise geçtiğimiz Kasım ayında genel yayın yönetmenliğini görevini üstlenmişti.

HASAN ERŞAN KİMDİR?

Sosyoloji eğitimi alan ve mesleğe 1987 yılında Milliyet Gazetesinde başlayıp Sabah Gazetesi’nde devam eden Hasan Erşan, Star Gazetesinin kuruluşunda yer almış, Süper Kanal’da haber müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde basın danışmanı olarak görev yapan Erşan daha sonra Sabah Gazetesi’ne dönmüştü.

Adliye muhabirliğinden sonra Cumhurbaşkanı ve Başbakanların programlarını izleyen Hasan Erşan 2009 yılında Milliyet ve Hürriyet Gazetesi istihbarat servislerinin DHA bünyesinde toplanması ile bu ekibin başına getirilmişti. 2018 yılında ise bu görevinden ayrılma kararı almıştı.

Gazete ve ajanslarda büro şefliği , istihbarat şefliği gibi görevlerde bulunan Hasan Erşan sürekli basın kartı sahibi.

Etiketler
Odatv