Cumhuriyet'te bir ayrılık daha: Mustafa Kemal Erdemol, 'Giden dostlarımı yalnız bırakamam' diyerek açıkladı

Gazeteci Mustafa Kemal Erdemol, Cumhuriyet gazetesinden ayrıldığını açıkladı.

Cumhuriyet'te bir ayrılık daha: Mustafa Kemal Erdemol, 'Giden dostlarımı yalnız bırakamam' diyerek açıkladı

Geçtiğimiz hafta 8 gazetecinin işten çıkarılması ile gündeme gelen Cumhuriyet gazetesinde sular durulmuyor. Gazeteden yapılan açıklamada 8 gazetecinin görevine iade edildiği söylenmiş, ancak gazeteciler yaptıkları bir açıklama ile durumu yalanlamıştı.

Bunun yanında işten çıkarılan gazetecilerin yanında olan ve işten çıkarmalara tepki göstererek istifa eden Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın gazete ile bağının koparıldığını öğrenilmişti.

3 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Bugün gazetede 3 isimle daha yolların ayrıldığı bilgisi verildi. Gazeteci Yazgülü Aldoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yayın Koordinatörü Serkan Ocak ve çevre haberleri uzmanı Hazal Ocak'ın gazeteden ayrıldığını, Yazıişleri Müdürü Olcay Büyüktaş'ın da görevine son verildiğini açıkladı.

MUSTAFA KEMAL ERDEMOL'DA AYRILDI

Son olarak ise gazeteci Mustafa Kemal Erdemol, Cumhuriyet gazetesinden ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdemol, ''Hoşçakal cumhuriyet...emekçi arkadaşlarımız için işinden olan aykut'u ve giden dostlarımı yalnız bırakamam..umarım kibrin, otoriterliğin, saygısızlığın, kendini beğenmişliğin, tek adamlığın "alev"inden kurtulursun bir an önce'' ifadelerini kullandı.

Erdemol paylaşımını ''O "alev"e gaz olacağıma işsiz kalırım daha iyi'' diyerek bitirdi.

Etiketler
Cumhuriyet Gazetesi