Fatih Portakal'dan BAE yorumu: Şimdilik Peker'i de vermezler ama...

Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmayla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Fatih Portakal'dan BAE yorumu: Şimdilik Peker'i de vermezler ama...

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında birçok alanda iş birliğini kapsayan 10 ayrı anlaşma imzalandı. BAE’nin Türkiye’ye yatırım için 10 milyar dolar ayırdığı bildirildi.

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından anlaşmaya dair flaş bir paylaşım yaptı. Portakal, yapılan anlaşma karşılığında, "Bence Şeyh’in talepleri arasında İhvan’ı bırak koşulu kesin vardır" dedi. Deneyimli gazeteci, bu yakınlaşmayla Erdoğan'ın Rabia işaretinin de son bulduğunu ifade etti.

AKP İKTİDARININ MÜSLÜMAN KARDEŞLER COŞTURMACASI SONA ERDİ

Portakal, "Birleşik Arap Emirlikleri yakınlaşmasıyla AKP iktidarının müslüman kardeşler coşturmacası sona erdi. Bence Seyh’in talepleri arasında İhvan’ı bırak koşulu kesin vardır. Sonuçta iktidarın sıcak paraya ihtiyacı var. Peker’i de vermezler şimdilik. Mısır ve Suudilere ne verilecek acaba?

RABİA İŞARETİ SON BULDU

BAE, Suudi yakınlaşmasıyla Erdoğan’ın Rabia işareti de son buldu. Bakalım yeni el işareti ne olacak? İlk meydan toplantısını izlemeyi iple çekiyorum." ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'dan BAE yorumu: Şimdilik Peker'i de vermezler ama... - Resim : 1

Fatih Portakal'dan BAE yorumu: Şimdilik Peker'i de vermezler ama... - Resim : 2

Etiketler
Birleşik Arap Emirlikleri Fatih Portakal Türkiye