Nihat Genç'ten Uğur Dündar'a ağır sözler!

Veryansın TV’nin kurucusu, gazeteci Nihat Genç, Uğur Dündar’ı hedef aldığı bugünkü yazısında sert ifadeler kullandı.

Nihat Genç'ten Uğur Dündar'a ağır sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘helalleşme’ hem parti içinde hem de medyada büyük yankı uyandırdı.

Veryansın TV'nin kurucusu, gazeteci Nihat Genç, bugün kaleme aldığı köşe yazısında Sözcü yazarı Uğur Dündar'ı, bu açılıma karşı çıkmadığı için sert sözlerle eleştirdi.

‘MASUM BİR SORU SORUYORUZ’

Dündar'a ağır sözlerle yüklenen Genç, "Sayın Uğur Dündar Bey, sizinle bir alıp veremediğim yok, siz, kendisini Atatürkçü kimliğiyle öne çıkartan bir siyasi şahsiyetsiniz. CHP'yi ve Akşener'i destekleyen programlar yapıyorsunuz ve 'sembol' bir isimsiniz, yani, kahraman Atatürkçü sözlerinizden duruşunuzdan dolayı alkışlanıyorsunuz! Biz de size, siyasi bir figür olarak, temsil ettiğiniz fikri niçin desteklemiyor, ihanet açılımlarına neden sessiz kalıyorsunuz, diye, basit masum bir soru soruyoruz!" dedi.

"Evet, Uğur Dündar!" diyerek Sözcü yazarına seslenen Nihat Genç, "Milli bir itibarı milli bir onuru milli bir haysiyeti ve Atatürkçü ya da Cumhuriyetçi bir kimliği olan birinin çok açık bu ihanet belgesine bir itirazı olmalı! Ama susuyorsunuz." ifadelerini kullandı.

‘G..ÜMÜZLE GÜLÜYORUZ’

"İhanet belgesi" olarak tanımladığı helalleşme girişimine Uğur Dündar ve arkadaşlarının programlarını kullandırdığını da sözlerine ekleyen Nihat Genç, yazısında ağır hakaretlerde bulundu:

“Ve hala kalkmış ekranda, 'benim Atatürkçülüğüme laf edecek anasının karnından doğmadı' diye Malkaçoğlu narası attığınızda biz de ve tabii g.tümüzle gülüyoruz!

Sayın Uğur Dündar bey, bu ihanet belgesi uluorta açık aleni ortadayken, sen ve gazeten ve çevren kalkıp bize Atatürkçülük masalları anlatmayın!"

Nihat Genç'in yazısını okumak için tıklayın

Etiketler
Uğur Dündar