Ahmet Hakan 10 gün arayla kendisini yalanladı!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, kendisiyle çelişti…

Ahmet Hakan 10 gün arayla kendisini yalanladı!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, HDP'ye yönelik saldırının faili olan katilin fotoğraflarının ortaya çıkması üzerine "Silahlı külahlı fotoğraflara dur demenin vakti geldi" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Hakan'ın 10 gün önce kaleme aldığı yazıda ise, "Silahla poz veren kişilerden korkmayın" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

HDP İzmir il binasında dün sabah düzenlenen silahlı saldırı da Deniz Poyraz hayatını kaybetti. Saldırgan Onur Gencer tutuklanırken, Gencer'in silahlı birçok pozu ortaya çıktı. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Onur Gencer'in silahlı fotoğraflarını göz önünde bulundurarak, "Silahlı külahlı fotoğraflara dur demenin vakti geldi" isimli bir yazı kaleme aldı. Dikkat çeken detay ise Hakan'ın 10 gün önce kaleme aldığı "Silahla poz veren kişilerden korkmayın" yazısı oldu.

Ahmet Hakan 10 gün arayla kendisini yalanladı! - Resim : 1

"SAKIN KORKUP ÇEKİNMEYİN"

Hakan'ın 10 gün önce kaleme aldığı yazıda,"Sosyal medyada bazı tipler var. Silahla fotoğraf çektirmeye bayılıyorlar. Daracık pantalon, üstten üç düğme açılmış gömlek, ucu sivri bir iskarpin ve silah. Tabanca, tüfek, her türlü silah. Ey vatandaş, bu tiplerden sakın korkup çekinmeyin. Çünkü bu kişiler fotoğraf çektirirlerken, ellerine aldıkları silahı asla kullanmazlar. Daha doğrusu kullanamazlar, çünkü kullanacak olan göstermez" ifadeleri yer alıyor.

Ahmet Hakan 10 gün arayla kendisini yalanladı! - Resim : 2

"SİLALI KÜLAHLI FOTOĞRAFLARA..."

"Silahlı külahlı fotoğraflara dur demenin vakti geldi" başlıklı yazısında ise, "En son HDP'ye yönelik saldırının faili olan katilin fotoğrafları çıktı ortaya. Elinde silahla poz veriyor adam. Son zamanlarda öyle çoğaldı ki bu tür fotoğraflar. Eline silahı kapan pozunu veriyor. Makineli tüfekler, tabancalar falan. Bilmiyorum. Ruhsatsızsa...Zaten suç. Ama ruhsatlı olsa da suç sayılmalı. Çünkü güya kahramanlık şovu yapılan bı fotoğraflarla...Şiddet özendiriliyor. Şiddet yüceltiliyor. Şiddet propagandası yapılıyor. Buna bir dur demenin vakti geldi de geçiyor yani. Polisimiz savcımız bu konuya bir el atmalı" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ahmet Hakan Hürriyet Hürriyet Gazetesi