Eren Eğilmez'in babası hayatını kaybetti

Habertürk’te Gerçek Fikri Ne programının sunucu Eren Eğilmez’in Konya’da yaşayan 85 yaşındaki babası Teoman Eğilmez hayatını kaybetti.

Eren Eğilmez'in babası hayatını kaybetti

Merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Vatan Caddesinde bulunan bir binada yaşayan Eğilmez’in cansız bedeni vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri tarafından bulundu.

Teoman Eğilmez’in cansız bedeni Konya Numune Hastanesine morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EREN EĞİLMEZ KİMDİR?

1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eren Eğilmez, çocukluk yıllarını da İstanbul’da tamamladı. İlk ve orta öğretimi ile üniversite eğitimini de İstanbul’da tamamlayan Eğilmez, gazetecilik ve televizyonculuk kariyerine SKYTURK 360 TV’ de başladı. Burada Fadime Özkan ile beraber “Kayda Geçsin” programını sundular. 2016 yılında Habertürk TV’de Haber Programları Koordinatörü” olarak atandı. 2018 ve 2019 yılları arasında Habertürk TV ekranlarında Kübra Par ile beraber “Gerçek Fikri Ne?” programını sundu. Siyaset yorumları ve gazeteci kimliğinin yanı sıra koyu bir Fenerbahçeli olması ile bilinir. Günümüzde Habertürk TV’de mesleğini sürdüren Eren Eğilmez yaşamına İstanbul’da devam ediyor.

Etiketler
Teoman Konya Habertürk