Fatih Portakal'dan drone tacizine sert tepki: Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz

Fatih Portakal, yandaş medyanın özel mülkünü drone ile çekerek taciz etmesine ve ailesini hedef göstermesine isyan etti.

Fatih Portakal'dan drone tacizine sert tepki: Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz

Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, yandaş medyanın özel mülkünün üzerinde drone uçurarak çiftlikte yaşayanları taciz etmesine yönelik açıklama yaptı.

Sosyal medyadan tepki gösteren Fatih Portakal, "Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar. Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz." ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'ın açıklaması şöyle oldu:

1-Dron kaldırıp evimin üstünde uçuruyorlar. #YeniAsır’i, #DHA’sı özel mülkümü yukardan dikizleme hukuksuzluğunu gerçekleştiriyorlar. #AA bile oraya geliyor. Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar. ++

2- Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz. İtibar celladı olarak hakkınızda emniyette şikayette bulunuldu. Umarım kötü bir durum yaşanmaz!

4- Dron marifeti ile çekilmiş fotoda basvuru yok denilen 3 yerse: 4 tarafı açık sundurmalı garaj, ailenin için mekan ki, 2016 yılında kullanım belgesi zaten alınmıştı. Komiği içinde 25 tavuğun ikamet ettiği kümes. Bildiğin kümes! Köpeklerin kafeslerini kayda değer görmemişler.++

5- Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde sehircilik bakanlığından geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın.

3- 3- İtibar cellatlarının bel altı vuruşlarına gelince,olay şu: Dronla çektikleri arazimin fotosunda imar barışından yararlandığımız yerler: altinda 21 m2 konteyner olan sundurma, 10 m2 temelsiz oda ve ahşap kütükler üzerine oturtulmuş kaldır/kondur ahşap alan..++

Fatih Portakal'dan drone tacizine sert tepki: Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz - Resim : 1

Fatih Portakal'dan drone tacizine sert tepki: Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz - Resim : 2

Etiketler
Fatih Portakal Taciz