Yandaş Fuat Uğur, sokağa çıkma yasağından 'paralel devlet' planı çıkardı!

Koronavirüs salgını nedeniyle İstanbul'da sokağa çıkma yasağı ihtimali Bilim Kurulu tarafından da görüşülürken, İmamoğlu'nun yaptığı çağrı için Türkiye gazetesi yazarı 'paralel devlet' provokasyonu yaptı.

Yandaş Fuat Uğur, sokağa çıkma yasağından 'paralel devlet' planı çıkardı!

Tüm dünyanın ardından Türkiye'yi de etkileyen ve 81 ile yayılan koronavirüs salgını için alınan tedbirler her geçen gün artarak devam ediyor. Ancak Bilim Kurulu'nun da bu yöndeki tavsiyesine rağmen sokağa çıkma yasağı ilan edilmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise bir süredir İstanbul'un en riskli şehir olduğunu belirterek ksımen de olsa bir sokağa çıkma yasağının uygulanması çağrısı yapıyor.

Son olarak Sağğlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dünkü açıklamasında illerdeki vaka sayılarının açıklanması ve vakaların çok büyük bir oranının İstanbul'da olduğu ortaya çıkınca İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul'da sokağa çıkma yasağı kararı için Bilim Kurulu'ndan bilgileri istediği ortaya çıktı.

YANDAŞ PROVOKASYON PEŞİNDE

Ancak öte yandan yandaş isimlerin Ekrem İmamoğlu'na yönelik saldırıları bitmiyor. Son olarak Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Ekrem İmamoğlu'nun sokağa çıkma yasağı önerisinden 'paralel devlet kurma planı' çıkardı!

Fuat Uğur, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "İstanbul’da OHAL ilan ettirmek için her türlü tezgahı yapan Ekrem İmamoğlu ve arkasındaki aklın “yerel hükümet” modeli.
Eve kapatılmış İstanbul’da sokakları aportta bekleyen PKK’lılarla Gezici kalıntısı sol örgütlere teslim edip FETÖ desteğiyle PDY kurmak.
Hiç tavsiye edilmez." diye yazdı.

Yandaş Fuat Uğur, sokağa çıkma yasağından 'paralel devlet' planı çıkardı! - Resim : 2

Etiketler
Fuat Uğur Ağrı Bilim Kurulu Para