Galatasaray taraftarından Show TV'ye '#ShowTvBoykot' tepkisi! Ece Üner'den özür geldi

Galatasaray taraftarı, Ece Üner'in sunduğu Show TV Ana Haber'de yayınlanan FETÖ haberi nedeniyle Ece Üner'i ve kanalı '#ShowTvBoykot' etiketiyle protesto etmeye başladı. Yaşanan protesto sonrası Ece Üner'den özür açıklaması geldi.

Galatasaray taraftarı, Ece Üner'in sunduğu Show TV Ana Haber'de FETÖ zanlısı futbolcularla ilgili yer alan haberde Galatasaray'ın adının geçmesinden ancak Fenerbahçe'nin adının hiç anılmamasından rahatsız oldu.

Ece Üner'in sunduğu haberde ceza alan futbolcular için, ''eski Milli futbolcular'' ve ''futbolcular'' kullanılırken, daha önce FETÖ ile adı anılan eski futbolculardan ise Galatasaraylı futbolcular diye söz edilmesi Galatasaray taraftarını çıldırttı.

Galatasaray taraftarı Twitter'da #ShowTvBoykot etiketiyle tepkilerini dile getirdi.

Ece Üner'den özür geldi

Ece Üner gelen tepkiler üzerine Twitter'dan, ''Sehven giren haber için mensubu olmaktan gurur duyduğum Galatasaray camiasından özür dilerim. Yapılan editoryal hatada bir dahlim yoktur. Haber içeriğinde yapılan hata yarın düzeltilecektir!'' açıklamasında bulundu.

Galatasaray taraftarından Show TV'ye '#ShowTvBoykot' tepkisi! Ece Üner'den özür geldi - Resim : 1

Ne olmuştu?

Eski milli futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılandığı FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin davada, karar çıktı.

Galatasaray taraftarından Show TV'ye '#ShowTvBoykot' tepkisi! Ece Üner'den özür geldi - Resim : 2
Galatasaray taraftarı sosyal medyada Show TV'yi hedef aldı

Eski menajer Ersin Güreler, antrenör İsmail Şengül ve futbolcu Zafer Biryol, "FETÖ/ PDY Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral ve Ömer Çatkıç ise aynı suçtan etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmalarına karar verilerek 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldılar.

GALATASARAY TARAFTARININ TEPKİSİNİ ÇEKEN HABER ŞÖYLE:

Etiketler
Show TV FETÖ Galatasaray Saray