AKP'li başkan yerine Cem Davran'ı aradılar

Oyuncu ve sunucu Cem Davran, Trabzon'un Araklı ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen AKP'li Recep Çebi ile cep telefonu numaralarının benzerliği nedeniyle ilginç diyaloglar yaşadı.

AKP'li başkan yerine Cem Davran'ı aradılar

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden Araklı Belediye Başkanı seçilen AKP'li aday Recep Çebi'yi tebrik için yakınları ve partililer kendisine telefon etti. Ancak, Çebi'yi kutlamak isteyen kişilerden bazıları, benzer telefon numarasına sahip oyuncu ve sunucu Cem Davran'ı aradı ya da mesaj gönderdi. 'Başkanım tebrikler' şeklinde tebrik telefonu ve mesajlar alan Davran, yaşadığı ilginç diyalogları Twitter hesabından paylaştı.

Telefonunun susmadığını ifade eden Cem Davran, Twitter hesabından, "Araklı Belediye Başkanı diye yine benim telefon çalıyor sürekli. Bu sefer arayan ablamıza bunun hep olduğunu anlattım. 'Sanırım numaramız çok benziyor' dedim, ikna olmayınca adımı söyledim. 'Sen tiyatrocusun değil mi?' dedi. Oğlu da tiyatroyla uğraşıyormuş, muhabbet ettik, vedalaştık" paylaşımında bulundu.

AKP'li başkan yerine Cem Davran'ı aradılar - Resim : 1

Etiketler
Cem Davran Cep Telefonu Trabzon Telefon