Amber Heard: Johnny Depp'in bana şiddet uyguladığını kanıtlayan dosyalar dolusu not var

Amber Hear eski Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığını kanıtlayan dosyalar dolusu dolusu terapist notu olduğunu iddia etti.

Amber Heard: Johnny Depp'in bana şiddet uyguladığını kanıtlayan dosyalar dolusu not var

Eski eşi Johnny Depp’e kaybettiği dava sonrası televizyona çıkan ve haksızlığa uğradığını dile getiren Amerikalı oyuncu Amber Heard Depp’in kendisine şiddet uyguladığına dair kanıtları olduğunu iddia etti.

Today Show’a verdiği röportajı tamamlayan Heard, şimdi de NBC’nin Dateline programına konuk oldu.

Heard, sunucu Savannah Gutrie ile gerçekleştirdiği röportaj esnasında 2011 yılına uzanan birçok terapist notunun olduğunu ve bu notların Depp’in kendisine şiddet uyguladığını kanıtladığını belirtti.

"DOSYALAR DOLU NOT VAR"

36 yaşındaki oyuncu, “Şiddet gördüğüm anları paylaştığım doktorumun elinde dosyalar dolusu not var” ifadesini kullandı. Heard’e göre, notlarda Depp’in kendisini duvara ittiğini ve ona öldürmekle tehdit ettiğini gösteren pek çok kanıt bulunuyor.

Hakimin bu notları “söylenti” olarak nitelendirdiğini belirten oyuncu, doktorun notlarını kanıt olarak mahkemede sunamadığını dile getirdi.

Programın ön gösteriminde Depp’in Heard ile ilişkilerinin ilk başında ona şiddet uyguladığını kanıtlayan bu notlar ekrana geldi.

Terapistin notlarında “Onu duvara itti”, “Onu yerde sürükledi” “Geceliğini yırttı” gibi ifadelerin yer aldığı görüldü.

Oyuncu, Today Show'a verdiği röportajda, evlilikleri esnasında fiziksel şiddet gördüğünü iddia etmesine rağmen Johnny Depp’i hala sevdiğini söylemişti.

Etiketler
Johnny Depp Şiddet