Amber Heard'ün avukatları Johnny Depp'in ifade vermesini istemiyor

Amerikalı oyuncu Johnny Depp ve 50 milyon dolar değerinde karalama davası açtığı eski eşi Amber Heard’ün davasında son dönemece girilirken Heard’ün avukatları davada taktik değişikliğine gitti.

Amber Heard'ün avukatları Johnny Depp'in ifade vermesini istemiyor

Johnny Depp ve Amber Heard’ün karalama davasında artık sona yaklaşılıyor. Birbirleri hakkında birçok iddia ortaya atan ve kanıt sunan çiftin davasında, Heard’ün avukatlarından yeni bir hamle geldi.

Heard’ün avukatları normalde Depp’i yeniden ifade vermesi için mahkemenin huzuruna çağıracaktı ancak davanın son günlerine yaklaşırken taktik değişikliğine giden Heard, Depp’i çağırmaktan vazgeçti.

NEDEN İFADE VERMEYECEK?

Heard'ün avukatlarının 58 yaşındaki Depp’i yeniden ifade vermek için çağırmaması soru işaretleri yarattı.

Depp'in davanın bu evresinde vereceği hiçbir ifadenin yararlı olmayacağı ve mahkemeyi gereksiz yere oyalacağı belirtildi. İkilinin mahkemesinin bu hafta son bulması bekleniyor.

Mahkemedeki bir başka gelişme ise Depp’in eski sevgilisi Kate Moss’un tanık olarak çağrılacak olması. İngiliz model, video bağlantısıyla davaya bağlanacak ve Depp’in lehine tanıklık yapacak.

90’lı yıllarda 48 yaşındaki Moss birlikte olan Depp’in modeli merdivenlerden ittiğine dair bazı söylentiler vardı. Heard, 2020 yılında bu iddiaları örnek göstererek Depp’in kendisine şiddet uyguladığını söylemişti.

“SEN HEP BİZİM JACK SPARROW’UMUZ OLACAKSIN”

Heard ile davasında hayranlarından sık sık destek gören Depp, mahkeme salonuna vardığı esnada hayranları tarafından tezahüratlarla karşılaştı. “Sen hep bizim Jack Sparrow’umuz olacaksın” diyen hayranlarına karakterin sesiyle cevap veren oyuncu, “O hala burada bir yerlerde. Bazen ortaya çıkıp duruyor” dedi.

Etiketler
Dolar Johnny Depp