Cüneyt Arkın - Orhan Gencebay polemiğinde son perde: Dava açmaktan vazgeçti

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, Cüneyt Arkın'ın 'Benim kahramanım Türk halkıdır' kitabıyla ilgili dava açmaktan vazgeçtiklerini söyledi.

Cüneyt Arkın - Orhan Gencebay polemiğinde son perde: Dava açmaktan vazgeçti

'Benim kahramanım Türk halkıdır' isimli bir kitap kaleme alan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, burada Kemal Sunal'la beraber bir arabeskçiden hiç hazzetmediğini ileri sürdü. Magazin kulislerinde bu kişinin Orhan Gencebay olduğu ileri sürüldü.

Bunun üzerine Gencebay'ın eşi Sevim Emre dava açıp, kitabı toplatacaklarını söyledi.

Arkın'ın "Ben Orhan Gencebay olduğunu yazmadım" diye açıklama yapmasından sonra Gencebay tarafı da dava açmaktan vazgeçti.

Odatv'ye konuşan Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, "Orhan Gencebay da Cüneyt Arkın da bu ülkenin büyük değerleri. Cüneyt abi de Kanal D'de 'Ben öyle bir şey söylemedim' dedi. O da böyle bir şey söyledikten sonra bizim de yapmamız gereken bir şey yok. O yüzden dava açmaktan vazgeçtik. Üç günlük dünya kimse kimseyi üzmemeli" ifadesini kullandı.

"KURT ULUR, AT YÜRÜR"

Eşi Orhan Gencebay'la ilgili çıkan haberlerde taraflı davranıldığını belirten Sevim Emre "Orhan Gencebay bu ülkenin büyük bir değeridir.


Değerlerimize sahip çıkmalıyız. Pırlantaya çamur da atsan, pırlantadır. Orhan Gencebay'ı çok yanlış bir yere konumlandırmaya çalışıyorlar. Orhan Gencebay, bu ülkede sanatçılar için, telif hakları için yıllardır uğraşıyor. Çok güzel bir söz vardır: Kurt ulur, at yürür! Benim babam Atatürk'ün silah arkadaşı. Orhan Gencebay da ben de önce Türkiye diyoruz" dedi.

Etiketler
Orhan Gencebay Cüneyt Arkın